Despre Mini

Buna’ să-ţi fie inima, şi bine ai venit pe la noi. Eu sunt Cristina iar în memoriile grăsunei mă vei găsi sub apelativul “mami”. Sunt o tânără domniţă încă neajunsă în primul sfert de viaţă.. iar aici îmi voi organiza amintirile cu Mini, un bichon maltez în vârstă de un an care are un caracter atât de frumos încât a devenit fără dar şi poate cea mai mare sursă de iubire şi frumos din viaţa mea şi a familiei mele.

Cu toate că mi s-a spus de mult prea multe ori că o umanizez, am continuat să păstrez tiparul deja format în postările mele cu şi despre ea de pe pagina personală de socializare. Ca toţi patrupezii, aceştia “iau” din caracterul stăpânilor diverse …trăsături. Merge oare cuvântul trăsături? merge, altul n-am. Ea cred că a luat tot ce e mai bun din fiecare. Având în vedere că suntem cinci persoane care o înconjoară în mod constant… cred că-ţi poţi închipui cam ce-a ieşit.

Voi expune momentele într-un mod amuzant, mai mereu vor fii dialoguri ..(imaginare, desigur!) dintre mine şi ea. Iar tot ce scriu acolo e ceea ce simt că îmi transmite în realitate, în momentul imortalizării ei.

Îţi promit că-ţi va plăcea.

Advertisements

Powered by WordPress.com.

Up ↑